اخبار و رویدادها: اولین نمایشگاه تخصصی مهندسی برق استان سمنان در دانشگاه صنعتی شاهرود

اولین نمایشگاه تخصصی مهندسی برق استان سمنان در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۱- ۱۵:۵۸:۰۰

انجمن علمی دانشکده برق دانشگاه صنعتی شاهرود اولین نمایشگاه تخصصی مهندسی برق استان سمنان را در این دانشگاه برگزار می کند.

این نمایشگاه در 5 گرایش کنترل، قدرت، مخابرات، الکترونیک و مهندسی پزشکی 26 الی 29 آذر ماه ، همزمان با هفته پژوهش از ساعت 9 الی 18 در تالار شقایق های دانشگاه برگزار می شود.

در این نمایشگاه دکتر احمدی فر استادیار دانشکده برق در بحث سیستم های هوشمند،دکتر دارابی دانشیار این دانشکده در بحث ماشین های الکتریکی و دکتر اکبر زاده استادیار این دانشکده در بحث کنترل هوافضا به ارائه سمینار می پردازند.

در حاشیه این نمایشگاه کارگاه آموزشی  PLC،مقاله نویسی و پردازش تصویر نیز برقرار است.

شایان ذکر است شرکت های پیرا طب گستر، توربو ژنراتور، سیم و کابل مغان، سازمان علمی دانشجویی مهندسی برق، توسعه ا-مپنا و پارک علم و فناوری استان سمنان از جمله حامیان برپایی این نمایشگاه در دانشگاه صنعتی شاهرود می باشند.