اخبار و رویدادها: سرپرست پژوهشکده هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شاهرود انتخاب شد

سرپرست پژوهشکده هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شاهرود انتخاب شد
سه شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱- ۱۱:۵۴:۲۸

دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود طی حکمی دکتر علیرضا الفی استادیار دانشکده برق و رباتیک این دانشگاه را با حفظ پست سازمانی به عنوان سرپرست پژوهشکده هوش مصنوعی این دانشگاه منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است : نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان سرپرست پژوهشکده هوش مصنوعی منصوب می‌شوید تا وظایف و امور محوله را بر اساس آیین نامه  زیر نظر معاونت پژوهشی و فناوری و با هماهنگی سایر معاونین ومدیران به انجام رسانید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و عنایت به اصول والای انقلاب اسلامی و در سایه صداقت، تلاش، همدلی و همفکری با همکاران در سبب اخذ موافقت قطعی این پژوهشکده و زمینه گسترش و ارتقای فعالیتهای پژوهشی در این زمینه را فراهم آورده ومنشاء خیر و خدمات شایسته واقع گردید.