اخبار و رویدادها: دکتر مرتضی زاهدی مسئول راه اندازی واحد بین المللی دانشگاه صنعتی شاهرود

دکتر مرتضی زاهدی مسئول راه اندازی واحد بین المللی دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱- ۱۱:۴۹:۴۱

رئیس دانشگاه شاهرود طی حکمی دکتر مرتضی زاهدی را به سمت مسئول راه اندازی واحد بین المللی دانشگاه منصوب کرد.

دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود طی حکمی دکتر مرتضی زاهدی استادیار دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات را با حفظ پست سازمانی به سمت مسئول راه اندازی واحد بین المللی دانشگاه منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است: باعنایت به مصوبه 21 آبان ماه هیات امنای دانشگاه و ‌ با توجه به شایستگی، پشتکار و تجربیات ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به سمت مسئول راه اندازی واحد بین المللی دانشگاه منصوب می گردید.

امید است با همکاری و  همفکری معاونین و دیگر مدیران دانشگاه شرایط لازم برای راه اندازی این واحد فراهم تا ان شاء الله در سال تحصیلی آتی شاهد پذیرش دانشجویان ارشد و دکتری برای این واحد باشیم.

شایان ذکر است طی حکمی جداگانه از سوی رئیس دانشگاه و با پیشنهاد دکتر زاهدی سرپرست مرکز آموزش های مجازی و تأیید معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دکتر محمدرضا شجاعی استادیار دانشکده فیزیک با حفظ پست سازمانی برای مدت دو سال به سمت معاون مرکز آموزش های مجازی دانشگاه منصوب گردید.