اخبار و رویدادها: سخنرانی هیات علمی سازمان انرژی اتمی ایران در دانشگاه صنعتی شاهرود

سخنرانی هیات علمی سازمان انرژی اتمی ایران در دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱- ۱۰:۴۵:۲۸

دانشکده فیزیک جلسه سخنرانی سیری بر گداخت هسته ای در ایران و جهان را چهارشنبه 15 آذر در تالار اقاقیای این دانشگاه برگزار می کند.

دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود جلسه سخنرانی باموضوع سیری بر گداخت هسته ای در ایران و جهان را چهارشنبه 15 آذر در تالار اقاقیای این دانشگاه برگزار می کند.

دکتر شروین گودرزی دکترای مهندسی هسته‌ای با گرایش گداخت هسته‌ای و عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای سازمان انرژی اتمی به عنوان یکی از برجسته‌ترین کارشناسان در زمینه گداخت می باشد که به عنوان مدعو این برنامه به جایگاه نیروگاه‌های گداخت هسته‌ای در آینده و نیز چشم‌انداز فعالیت ایران در این زمینه می پردازد.

وی در این جلسه در خصوص گداخت که تامین‌ کننده انرژی ستارگان است و از نظر اصولی می‌تواند منبع تقریبا نامحدود و از نظر محیطی بی‌خطرترین نوع انرژی بر روی زمین باشد و همچنین رتبه‌ی جهانی ایران در زمینه‌ی گداخت هسته‌یی به ارائه سخنرانی می پردازد.