اخبار و رویدادها: رییس جدید کتابخانه مرکزی دانشگاه معرفی شد

رییس جدید کتابخانه مرکزی دانشگاه معرفی شد
سه شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱- ۱۰:۰۹:۰۲

رییس جدید کتابخانه مرکزی دانشگاه معرفی شد

طی حکمی از سوی دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه، دکتر داوود شاهسونی استادیار دانشکده ریاضی به ریاست کتابخانه مرکزی منصوب شد.

به پیشنهاد معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود، طی حکمی از سوی دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه، دکتر داود شاهسونی استادیار دانشکده ریاضی به مدت دو سال به عنوان ریاست کتابخانه مرکزی دانشگاه منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است: به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به مدت دو سال به عنوان ریاست کتابخانه مرکزی دانشگاه منصوب می‌شوید، تا نسبت به انجام وظایف زیر نظر معاون پژوهشی و فناوری اقدام نمایید. امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره مندی از تجارب و نظرات دیگر همکاران محترم در انجام امور محوله موفق و موید باشید.

همچنین طی حکمی جداگانه از تلاش های دکتر سید فضل الله ساغروانی رییس سابق کتابخانه تشکر و قدردانی  شد.