اخبار و رویدادها: سرپرست پژوهشکده مهندسی منابع آب دانشگاه شاهرود منصوب شد

سرپرست پژوهشکده مهندسی منابع آب دانشگاه شاهرود منصوب شد
سه شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱- ۰۹:۴۱:۰۰

سرپرست پژوهشکده مهندسی منابع آب دانشگاه شاهرود منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر سیدفضل الله ساغروانی، با حفظ پست سازمانی به عنوان سرپرست پژوهشکده مهندسی منابع آب این دانشگاه منصوب شد.

طی حکمی از سوی دکتر علی مرادزاده رییس دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر سیدفضل الله ساغروانی استادیار دانشکده مهندسی عمران، با حفظ پست سازمانی به عنوان سرپرست پژوهشکده مهندسی منابع آب این دانشگاه منصوب شد.

در بخشی از این ابلاغ آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان سرپرست پژوهشکده مهندسی منابع آب منصوب می‌شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و عنایت به اصول والای انقلاب اسلامی و در سایه صداقت، تلاش، همدلی و همفکری با همکاران محترم در سبب اخذ موافقت قطعی پژوهشکده و زمینه گسترش و ارتقای فعالیت های پژوهشی در بحث منابع آب را فراهم آورده و منشأ خیر و خدمات شایسته واقع گردید.

شایان ذکر است دکتر ساغروانی پیش از این ریاست کتابخانه مرکزی دانشگاه را بر عهده داشت.