اخبار و رویدادها: بازدید اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود از منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی

بازدید اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود از منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی
یکشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۱- ۱۶:۰۴:۰۹

بازدید اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود از منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از اساتید مرتبط با حوزه صنعت و مسئول پارک علم و فناوری از منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی بازدید کردند.

دکتر علی مراد زاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، حجت الاسلام والمسلمین فندرسکی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از اساتید مرتبط با حوزه صنعت و مسئول پارک علم و فناوری از منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی بازدید کردند.

این بازدید به همت دفتر هم اندیشی اساتید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود، دوشنبه هفتم آذرماه و در سفری یک روزه از منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس واقع در عسلویه صورت پذیرفت .

در این سفر بازدید کنندگان ضمن مشاهده فعالیت های انجام گرفته در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی، با علی احمدزاده مدیر پژوهش و فناوری سازمان دیدار و مشکلات موجود در حوزه ارتباط میان بخش صنعت و جامعه دانشگاهی بررسی شد. همچنین در خصوص امکان تعامل بیشتر تبادل نظرهایی صورت گرفت.