اخبار و رویدادها: اولین مرکز آموزش الکترونیکی شمال شرق کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود

اولین مرکز آموزش الکترونیکی شمال شرق کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۱- ۱۲:۲۲:۲۹

اولین مرکز آموزش الکترونیکی شمال شرق کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود

اولین مرکز آموزش الکترونیکی شمال شرق کشور ( استان های سمنان، گلستان، مازندران و خراسان شمالی) در دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز به کار کرد.

دکتر مرتضی زاهدی رئیس مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن اعلام این خبر گفت:دانشگاه صنعتی شاهرود پس از اخذ مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پاییز 91 در دو رشته تربیت بدنی و علوم ورزش گرایش مدیریت ورزشی و مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی برای نیمسال دوم سال تحصیلی 92-91 و در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو خواهد داشت .

وی در ادامه تاکید کرد: این آزمون و ادامه تحصیل تنها برای شاغلان و کسانی که سه سال سابقه کار در یکی از دستگاه های دولتی و غیر دولتی داشته باشند، بوده و کسانی که قبل از بهمن سال 88 فارغ التحصیل شده و دارای مدرک کارشناسی باشند می توانند در این آزمون شرکت کنند.

رئیس مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه صنعتی شاهرود در ادامه افزود: ثبت نام آزمون از 20 آبان آغاز و تا 16 آذر ادامه دارد و زمان آزمون کتبی اول دی ماه خواهد بود که پس از اعلام چند برابر ظرفیت، مصاحبه شفاهی و  پذیرش نهایی دانشجو صورت خواهد گرفت.

وی با بیان استقبال خوب از این آزمون و تأکید بر ثبت نام اینترنتی، از طریق سایت دانشگاه تصریح کرد: امکان تمدید زمان ثبت نام وجود ندارد لذا به علاقه مندان شرکت در این آزمون توصیه می شود در همان روز های اول اقدام به ثبت نام کنند.

وی در پایان  گفت: دانش آموختگان این دوره ها می توانند در مقاطع بالاتر ادامه تحصیل دهند و از مزایای استخدامی و اجتماعی همانند سایر دانش آموختگان برخوردار گردند.