اخبار و رویدادها: اشک نی در دانشگاه صنعتی شاهرود جاری شد

اشک نی در دانشگاه صنعتی شاهرود جاری شد
سه شنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۱- ۱۲:۰۷:۳۳

اشک نی در دانشگاه صنعتی  شاهرود جاری شد

به گزارش روابط عمومی از مدیریت امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود با فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین نمایشگاه خوشنویسی اشک نی 3 با موضوع « مناجات » از 27 آبان تا اول آذر برگزار می گردد.

همزمان با برگزاری این نمایشگاه، کارگاه آموزشی کتیبه نویسی حبیب الله برزجان استاد انجمن خوشنویسان در تاریخ 29/8/91 از ساعت 18 الی 20 در طبقه دوم تالار شقایق ها برگزار می شود و از اساتید و کارکنان جهت بازدید از نمایشگاه و حضور در این کارگاه دعوت به عمل آمده است.

لازم به ذکر است، کانون هنرهای تجسمی، کلاس های آموزشی ویترای، رنگ روغن، سیاه قلم، تراریوم و خوشنویسی شامل خطوط نسخ، نستعلیق، شکسته، ثلث و تحریری را در دانشگاه و خوابگاه خواهران به طور مجزا و در طول ترم جاری برگزار می نماید و طی هماهنگی صورت گرفته با انجمن خوشنویسان، به هنرجویانی که در این دوره شرکت نموده اند پس از آزمون پایان ترم گواهینامه دوره اعطاء خواهند شد.