اخبار و رویدادها: تکریم از بازنشستگان دانشگاه صنعتی شاهرود

تکریم از بازنشستگان دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۱- ۱۱:۴۳:۵۲

تکریم از بازنشستگان دانشگاه صنعتی شاهرود

جلسه تکریم از بازنشستگان دانشگاه صنعتی شاهرود دوشنبه بیست و نهم آبان در تالار کوثر این دانشگاه برگزار شد.

این جلسه همزمان با چهارم محرم و در فضایی آکنده از عشق و ارادت به آستان مقدس حضرت امام حسین علیه السلام و با عرض ارادت به اهل بیت عصمت و طهارت سلام الله علیهم، مداحی و مرثیه سرایی آغاز شد.

دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود دستاوردها و توفیقات کنونی دانشگاه را حاصل تلاشها و از خود گذشتگی و کار و دسترنج بازنشستگان و همکاران گذشته و حال دانشگاه عنوان کرد و افزود: عوامل متعددی از جمله اراده، عشق و کار مستمر در رشد و ترقی دانشگاه صنعتی شاهرود با حدود 40 سال سابقه مؤثر بوده است که افتخاری برای نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

در این جلسه که با استقبال خوب بازنشستگان همراه بود، هدایایی از سوی دانشگاه به آنان اعطاء شد و از 11 بازنشسته سال های 90 و 91 این دانشگاه تقدیر شد.