اخبار و رویدادها: نشست هم اندیشی کارمندان و هیأت رئیسه دانشگاه برگزار شد

نشست هم اندیشی کارمندان و هیأت رئیسه دانشگاه برگزار شد
دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۱- ۱۱:۱۶:۰۷

یک شنبه بیست و هشتم آبان ساعت 10 صبح سالن اجتماعات دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی شاهرود شاهد نشست هم اندیشی کارمندان این دانشگاه با دکتر علی مراد زاده رییس دانشگاه بود .

در این جلسه که بیش از 3 ساعت به طول انجامید، کارمندان با رئیس دانشگاه به طرح مسایل و مشکلات خود در زمینه های گوناگون اعم از اجرای آئین نامه جدید، امور مربوط به ارتقاء و تبدیل وضع پرداختند.

دکتر مرادزاده پس از شنیدن سؤالات، ابهامات و مشکلات کارمندان ضمن صدور دستوری جهت بررسی و رسیدگی به ارتقاء کارمندان تأکید کرد که برای ساماندهی و حل این مشکلات تلاش بیشتری خواهد کرد.