اخبار و رویدادها: تقدیر از 2 انجمن علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در پنجمین جشنواره ملی حرکت

تقدیر از 2 انجمن علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در پنجمین جشنواره ملی حرکت
یکشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۱- ۱۲:۱۸:۴۱

تقدیر از 2 انجمن علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در پنجمین جشنواره ملی حرکت

انجمن های علمی دانشجویی رباتیک و برق دانشگاه صنعتی شاهرود در پنجمین جشنواره ملی حرکت در بین بیش از 100 دانشگاه‌ کشور قابل تقدیر شناخته شدند و تندیس مربوطه را دریافت نمودند.

در این جشنواره که پنجمین دوره آن از 8 تا 10 آبان در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، انجمن های علمی دانشجویی این دانشگاه به صورت فعال شرکت نمودند و در پایان انجمن علمی دانشجویی رباتیک در بخش ابتکارات با ارائه « ربات زیردریایی هیراد » و انجمن علمی دانشجویی برق در بخش نشریه با ارائه « نشریه علمی تخصصی آلترناتیو » در بین بیش از 100 دانشگاه‌ کشور قابل تقدیر شناخته شدند و تندیس این جشنواره را دریافت نمودند.

این انجمن ها همچنین موفق به دریافت لوح تقدیر از وزیر علوم و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نیز مبلغ ده میلیون ریال جایزه نقدی برای هر انجمن گردیدند.