اخبار و رویدادها: برگزاری راهپیمایی بزرگ کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری راهپیمایی بزرگ کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود
پنج شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۱- ۱۷:۲۷:۰۸

برگزاری راهپیمایی بزرگ کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود

به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و دهه ولایت از عید قربان تا عید سعید غدیر، راهپیمایی ویژه کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود اعم از کارمندان و اعضاء هیأت علمی به همراه خانواده های آنان برگزار می گردد.

به گفته دکتر علی حسنی زمان برگزاری این همایش ورزشی ساعت 7 صبح جمعه 19 آبان بوده و مسیر حرکت از میدان امام به مقصد آرامگاه شهدای گمنام  می باشد.

مدیر تربیت بدنی و امور فوق برنامه دانشگاه شاهرود با اشاره به تمهیدات پیش بینی شده برای برگزاری این رویداد ورزش همگانی گفت: دو دستگاه اتوبوس و یک دستگاه مینی بوس ساعت 7 صبح از مقابل درب اصلی دانشگاه به سمت میدان امام، برای انتقال همکاران و خانوه های آنان پیش بینی شده و ساعت 8 و 30 دقیقه از ابتدای بلوار آیت الله دستغیب، تقاطع بلوار با خیابان مزار، شرکت کنندگان را به سالن ورزشی فجر شماره 2 دانشگاه انتقال می دهد.

وی افزود: در انتهای برنامه جوایزی همچون دوچرخه، لوازم ورزشی نیز به قید قرعه و به رسم یادبود به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.