اخبار و رویدادها: ایجاد دو رشته کارشناسی ارشد مجازی در دانشگاه صنعتی شاهرود

ایجاد دو رشته کارشناسی ارشد مجازی در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۱- ۱۷:۴۰:۰۱

ایجاد دو رشته کارشناسی ارشد مجازی در دانشگاه صنعتی شاهرود

رئیس مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: از ترم بهمن سال تحصیلی جاری در رشته گرایشهای مدیریت ورزشی و هوش مصنوعی پذیرش دانشجو خواهیم داشت.

دکتر مرتضی زاهدی رئیس مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه صنعتی شاهرود با اعلام این خبر گفت: با کمک ها و مساعدت های مسئولین دانشگاه و وزارت علوم و تأیید شورای گسترش وزارت متبوع به یاری خداوند متعال از ترم بهمن سال تحصیلی جاری در مقطع کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی گرایش مدیریت ورزشی و رشته مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی پذیرش دانشجو خواهیم داشت.

وی با اشاره به نحوه ثبت نام گفت: زمان ثبت نام از 20 آبان آغاز و تا 16 آذر از طریق سایت مرکز ادامه داشته و آزمون کتبی اول دی ماه زیر نظر سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.

وی از متقاضیان و علاقه مندان دعوت کرد، جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی http://vu.shahroodut.ac.ir/،مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه صنعتی شاهرود مراجعه نمایند.