اخبار و رویدادها: مقاله روش جدیدی برای حذف نویز در سیگنال های رقمی پر استناد‌ شد

مقاله روش جدیدی برای حذف نویز در سیگنال های رقمی پر استناد‌ شد
دوشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۱- ۱۱:۳۶:۱۷

مقاله روش جدیدی برای حذف نویز در سیگنال های رقمی پر استناد‌ شد

مقاله دکتر حمید حسن پور رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شاهرود در رده مقالات پراستناد نشریه الزویر قرار گرفت.

مقاله این دانشیار دانشکده کامپیوتر که به تازگی در مجله پردازش سیگنال های رقمی توسط الزویر به چاپ رسیده است، جزء مقالات داغ و پر استناد سه ماهه اخیر این نشریه قرار گرفته است.

این مقاله که با عنوان « روشی مبتنی بر بهینه سازی بردارهای ویژه برای بهبود سیگنال درحوزه زمان ارائه شده است »، به بررسی روش جدیدی برای حذف نویز در سیگنال های رقمی می پردازد.

این روش که در حوزه زمان عمل می کند، در مقایسه با سایر روش های موجود، عملکرد بهتری در حذف نویز و حفظ ساختار اصلی سیگنال دارد و در کاربردهایی نظیر پردازش صوت و داده کاوی قابل استفاده است.