اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه توجیهی و معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده شیمی

برگزاری جلسه توجیهی و معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده شیمی
جمعه ۵ آبان ۱۳۹۱- ۰۹:۳۵:۵۵

جلسه توجیهی و معارفه دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی دانشکده شیمی دوشنبه 24 مهر در دانشکده شیمی برگزار گردید.

در این نشست دکتر حسین نیکوفرد رئیس دانشکده، ضمن خیر مقدم به دانشجویان و معرفی کارمندان و اعضای هیأت علمی، گزارشی از فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشکده ارائه کرد. وی ضمن یادآوری انتظارات جامعه از نسل جوان خواستار برنامه ریزی، تلاش و رعایت شئون دانشجویی از دانشجویان شد.

در ادامه دکتر سید علینقی طاهری به عنوان پیشکسوت دانشکده شیمی مطالبی در خصوص " تعامل دانشجو و استاد " بیان نمود. همچنین دکتر بهرام بهرامیان مدیر گروه دانشکده، پاره ای از مقررات آموزشی دوره کارشناسی شیمی را به اطلاع دانشجویان رساند.

این جلسه با پخش کلیپ های فرهنگی اجتماعی و پذیرایی از حضار خاتمه یافت.

گفتنی است جلسه معارفه و توجیهی دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشکده شیمی دوشنبه اول آبان با حضور رئیس و اعضای هیأت علمی دانشکده برگزار گردید.

در این نشست موضوع رعایت حقوق دیگران در محیط های پژوهشی و تحقیقاتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.