اخبار و رویدادها: شرکت انجمن های علمی دانشگاه شاهرود در پنجمین جشنواره ملی حرکت

شرکت انجمن های علمی دانشگاه شاهرود در پنجمین جشنواره ملی حرکت
شنبه ۶ آبان ۱۳۹۱- ۱۴:۵۸:۵۰

شرکت انجمن های علمی دانشگاه شاهرود در پنجمین جشنواره ملی حرکت

بزرگترین رویداد انجمن های علمی دانشجویی یعنی پنجمین جشنواره ملی حرکت با تاکید بر ارتباط میان انجمن‌های علمی دانشجویی و جامعه و صنعت از 8 الی 10 آبان ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.

دکتر مهدی برادران فیروزآبادی مدیر انجمن های علمی دانشگاه شاهرود طی مصاحبه ای با خبرنگار روابط عمومی از شرکت انجمن های علمی دانشجویی این دانشگاه در این جشنواره خبر داد و گفت: انجمن های علمی این دانشگاه در دوره های گذشته با حضور پرقدرت خود موفق به کسب مقام های مختلفی مانند انجمن علمی برتر، نشریه برتر، کارشناس برتر، مدیریت برگزیده و .... شده است که حاصل تلاش خالصانه دانشجویان، مدیران و کارشناسان بوده و امسال هم فعالیت های برجسته ای در انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه انجام شده است که برترین های آنها انتخاب و به جشنواره ارسال شده است.

وی درباره زمان، مکان و عناوین جشنواره افزود: این جشنواره به طور معمول همه ساله در آبان ماه برگزار می گردد، امسال در دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد و در آن فعالیت ها و دستاوردهای یک سال تلاش دانشجویان فعال در این تشکل بزرگ دانشجویی در کل دانشگاه های کشور به نمایش گذاشته می شود. در این جشنواره ضمن ارائه توضیحات به عموم بازدیدکنندگان، فعالیت های انجام شده توسط انجمن های علمی توسط متخصصان امر مورد داوری قرار گرفته و در نهایت انجمن علمی دانشجویی برگزیده، اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی برگزیده، انجمن های علمی دانشجویی برگزیده در پژوهش، انجمن های علمی دانشجویی برگزیده افتخارآفرین، انجمن های علمی دانشجویی برگزیده در کارآفرینی، انجمن های علمی دانشجویی برگزیده در تالیف و ترجمه کتاب، انجمن های علمی دانشجویی برگزیده در نشریه علمی دانشجویی، انجمن های علمی دانشجویی برگزیده در مسابقات علمی دانشجویی، انجمن های علمی دانشجویی برگزیده در اختراع و ابتکار و نوآوری، انجمن های علمی دانشجویی برگزیده در فعالیت های آموزشی، انجمن های علمی دانشجویی برگزیده در فعالیت های ترویجی، دبیر شورای دبیران و رابط اجرایی برگزیده، همکاران برگزیده انجمن های علمی، شرکت دانشجویی برگزیده، شرکت خصوصی و دولتی برگزیده در حمایت از انجمن ها، مدیرا ن نوآور و مخترع برگزیده جامعه ، صنعت و دانشگاه، مدیران پژوهشگر برگزیده جامعه ، صنعت و دانشگاه، خیرین علمی برگزیده جامعه ، صنعت و دانشگاه، کارآفرین برگزیده جامعه ، صنعت و دانشگاه به عنوان برترین ها معرفی خواهند شد و مورد تشویق قرار خواهند گرفت.

دکتر برادران هدف از برگزاری پنجمین جشنواره ملی حرکت را نمایه‌سازی آثار، تولیدات و دستاوردهای انجمن‌ های علمی در دانشگاه ها، مدیریت دانش و منابع اطلاعاتی تولید شده ،شناسایی، معرفی و تقدیر از انجمن های علمی دانشجویی برگزیده در عرصه‌های آموزشی، ترویجی، پژوهشی، فناوری، اختراع و ابتکار، کارآفرینی، نشریات علمی دانشجویی و .... و شناسایی معرفی و تقدیر از شرکت های دانشجویی صنایع کارآفرین، مدیران مخترع پژوهشگر، خیرین برگزیده صنعت و دانشگاه ایجاد فن‌بازار و نمایشگاه دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجویی در کنار صنایع به منظور تقویت پیوندها میان صنعت، جامعه و دانشگاه و تلاش به منظور فرهنگ‌سازی در این مسیر عنوان کرد.