اخبار و رویدادها: آغاز جشنواره ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه صنعتی شاهرود

آغاز جشنواره ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۶ آبان ۱۳۹۱- ۱۱:۰۰:۴۱

آغاز جشنواره ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه صنعتی شاهرود

همزمان با هفته تربیت بدنی شانزدهمین جشنواره درون دانشگاهی در دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز به کار کرد.

این جشنواره با هدف فعال کردن ورزش درون دانشگاهی و ترغیب دانشجویان به فعالیت در رشته های مختلف ورزشی برگزار می شود .

دکتر حسنی مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه ورزشی دانشگاه طی گفتگویی با خبرنگار روابط عمومی اعلام کرد: این جشنواره در رشته های تنیس روی میز، بدمینتون، بسکتبال، والیبال، فوتسال، آمادگی جسمانی و شنا در بخش برادران، و در رشته های طناب کشی، بسکتبال، شنا، آمادگی جسمانی، فوتسال، والیبال و دارت در بخش خواهران در حال برگزاری است و با استقبال خوبی از سوی دانشجویان روبرو شده است.

وی زمان اعلام نهایی نتایج را تا پایان ترم جاری اعلام کرد و افزود: طی مراسمی دانشکده برتر در مجموع  رشته ها معرفی و از افراد و تیم های برتر با اهدای جوایز و حکم قهرمانی قدردانی خواهد شد.