اخبار و رویدادها: انتشار پایان نامه دکتری عضو هیات علمی دانشگاه شاهرود در آلمان

انتشار پایان نامه دکتری عضو هیات علمی دانشگاه شاهرود در آلمان
شنبه ۶ آبان ۱۳۹۱- ۱۰:۴۶:۳۰

انتشار پایان نامه دکتری عضو هیات علمی دانشگاه شاهرود در آلمان

ناشر بین المللی لامبرت کشور آلمان، کتاب عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهرود را در سال 2012 به چاپ رساند .

کتاب دکتر محمد رضا عامریان که نتیجه تحقیقات چندین ساله وی در ایران و خارج از کشور است تحت عنوان " Physiological aspects of mycorrhizal symbiosis and drought stress "می باشدکه به بررسی جنبه های مختلف تاثیر همزیستی قارچ های میکوریزی می پردازد. وی در این کتاب، مفاهیم جدیدی از روابط آبی گیاهان،  روش های جدید ارزیابی عکس العمل های فیزیولوژیک گیاهان تحت تنش خشکی در حضور قارچ های میکوریزی را به رشته تحریر درآورده است.

دکتر محمد رضا عامریان تاکنون بیش از20 مقاله در کنفرانس ها و مجلات بین المللی به چاپ رسانده و  یکی از مقالات وی در سال 2001  موفق به کسب مقاله برتر در کنفرانس بین المللی ICOM3 در  استرالیا گردید.

انتشارات دانشگاهی لامبرت در شهر ساربروکن و در جنوب غربی آلمان واقع است.