اخبار و رویدادها: مراسم پرفیض دعای عرفه در مسجد پیامبر اعظم دانشگاه شاهرود برگزار می شود

مراسم پرفیض دعای عرفه در مسجد پیامبر اعظم دانشگاه شاهرود برگزار می شود
دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۱- ۱۰:۳۶:۰۹

مراسم پرفیض دعای عرفه در مسجد پیامبر اعظم دانشگاه شاهرود برگزار می شود

همزمان با شهادت جانسوز حضرت مسلم(ع)، سفیر حضرت امام حسین(ع) و همراه با مناجات های عارفانه سالار شهیدان کربلا، فردا پنجشنبه چهارم آبان ماه، دعای پرفیض عرفه ساعت 14:30در مسجد پیامبر اعظم دانشگاه صنعتی

روز نهم ذی الحجه روز عرفه است. روز اشک ها و ناله های امام حسین (ع) و امام سجاد (ع) و روز نیایش پیامبران و اولیای خدا. در این روز حاجیان در عرفات توقف کرده و به دعا و مناجات می پردازند و پس از برگزاری نماز ظهر و عصر به مکه باز می گردند.حضرت امام جعفر صادق(ع) فرموده اند: اگر کسی در ماه مبارک رمضان مورد مغفرت الهی قرار نگیرد غفران برای او نیست مگر آنکه عرفه را درک کند.

همزمان با شهادت جانسوز حضرت مسلم(ع)، سفیر حضرت امام حسین(ع) و همراه با مناجات های عارفانه سالار شهیدان کربلا، فردا پنجشنبه چهارم آبان ماه، دعای  پرفیض عرفه ساعت 14:30در مسجد پیامبر اعظم دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود .

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و هیات دانشجویی فاطمیون با صدور اطلاعیه ای از کلیه دانشگاهیان جهت شرکت در این مراسم معنوی دعوت نمودند.

مداحان این مراسم مهدی جلالی و امیر رضا جواهری می باشند.