اخبار و رویدادها: ثبت نام شانزدهمین جشن ازدواج دانشجویی

ثبت نام شانزدهمین جشن ازدواج دانشجویی
سه شنبه ۹ آبان ۱۳۹۱- ۱۳:۵۲:۱۹

ضمن عرض تبریک سالروز ازدواج فرخنده حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س)، به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می‌رساند، طبق اعلام نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، ثبت‌نام شانزدهمین جشن ازدواج دانشجویی، از تاریخ 22 مهر تا 13 آبان 1391 می‌باشد. دانشجویانی که تاریخ عقد آنها از اول مهر 1390 تا اول مهر 1391 می‌باشد، در اسرع وقت با مراجعه به سایت زیر نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

آدرس سایت جهت ثبت نام شانزدهمین ازدواج دانشجویی http://ezdevaj.nahad.ir

مدارک لازم:
لازم است دانشجویان محترم بعد از ثبت‌نام، از برگ ثبت‌نام پرینت گرفته و به همراه مدارک ذیل به دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تحویل نمایند:
1. اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه دانشجو و همسر
2. اصل و کپی کارت ملی دانشجو و همسر
3. اصل و کپی کارت دانشجویی تمدید شده دانشجو و همسر (در صورتی که همسر دانشجو باشد)
4. اصل و کپی صفحات 1 تا 5 و 21 عقدنامه

امتیازات ثبت‌نام در سایت شانزدهمین مراسم ازدواج دانشجویی:
1.
امتیاز سفر عمره (پس از ثبت‌نام در سایت ستاد عمره دانشگاهیان، احراز شرایط و قرعه کشی)
2. امتیاز سفر عتبات (در صورت اعزام کاروان های دانشجویی عتبات عالیات)
3. سفرهای آموزشی، فرهنگی و معنوی مشهد مقدس ویژه منتخبین کارگاه های آموزشی دانشگاهها و نیز سفرهای کم هزینه مشهد مقدس