اخبار و رویدادها: آئین معارفه دانشجویان جدید با دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت برگزار شد

آئین معارفه دانشجویان جدید با دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت برگزار شد
دوشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۱- ۱۴:۵۶:۰۹

طی مراسمی دانشجویان جدیدالورود دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت با اعضاء هیأت علمی و رشته های این دانشکده آشنا شدند.

در این مراسم که 17 مهرماه در سالن آمفی تأتر این دانشکده برگزار شد دکتر بزرگمهر اشرفی رئیس دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت با اشاره به ارزش علم و دانش به بیان تاریخچه این دانشکده پرداخت. وی استفاده از فرصت های علم آموزی را نکته مهم دوران تحصیل دانشجو دانست و بر اهمیت قوانین و تقویم دانشگاهی تأکید نمود.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام و المسلمین فندرسکی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، تلفیق تعلیم و تعلم را از نکات ظریف دین اسلام عنوان کرد و با اشاره به احادیث و روایات ائمه اطهار (ع) پایه و اساس اسلام را علم آموزی و تدبر در آفرینش دانست.

مدیر گروه حسابداری و مدیریت دیگر سخنران این جلسه بود. عامری در سخنان خود برخی نکات آیین نامه و قوانین و مقررات آموزشی را تشریح کرد و بر ارتباط موثر دانشجویان با مدیران و کارشناسان دانشگاه تأکید کرد.

در پایان این مراسم دبیران انجمن های علمی مدیریت و حسابداری با بیان اهداف و دستاوردها، از دانشجویان جهت عضویت در این انجمن ها دعوت به عمل آوردند.