اخبار و رویدادها: دکتر محمد آرشی به عنوان پژوهشگر جوان برتر آمار ایران برگزیده شد

دکتر محمد آرشی به عنوان پژوهشگر جوان برتر آمار ایران برگزیده شد
یکشنبه ۹ مهر ۱۳۹۱- ۱۵:۱۵:۰۶

دکتر محمد آرشی به عنوان پژوهشگر جوان برتر آمار ایران برگزیده شد

عضو هیات علمی دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان پژوهشگر جوان برتر آمار ایران برگزیده شد

دکتر محمد آرشی عضو هیات علمی دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود در اولین دوره موفق به کسب  جایزه دکتر جواد بهبودیان در سال 1391 شده و عنوان اول پژوهشگر جوان برتر آمار ایران را کسب کرد.

این جایزه در روز افتتاحیه یازدهمین کنفرانس آمار ایران که در شهریور ماه 1391 برگزارگردید ، به وی اهدا شد.

لازم به ذکر است انجمن آمار ایران به منظور حمایت از تحقیقات برتر و تشویق پژوهش­های آماری در بین جوانان کشور و تجلیل از مقام علمی و خدمات ارزنده دکتر بهبودیان استاد پیشکسوت گروه آمار دانشگاه شیراز، جایزه ای را تحت عنوان جایزه دکتر جواد بهبودیان  هر 2 سال یک بار به برترین نویسندگان مقالات از میان محققان جوان  زیر 40 سال اهدا  می­نماید. دکتر مهدی دوست­پرست عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این دوره حائز مقام دوم گردید.