اخبار و رویدادها: برگزاری اردوی کارکنان ایثارگر در اردوگاه بقیة الله دانشگاه

برگزاری اردوی کارکنان ایثارگر در اردوگاه بقیة الله دانشگاه
یکشنبه ۹ مهر ۱۳۹۱- ۱۰:۵۴:۰۴

به همت امور ایثارگران اداره کارگزینی و رفاه دانشگاه، اردوی یک روزه کارکنان ایثارگر دانشگاه به همراه خانواده های آنان جمعه هفتم مهرماه در اردوگاه حضرت بقیة الله الاعظم (عج) دانشگاه برگزار گردید.

در این اردو که به مناسبت هفته دفاع مقدس و همزمان با خجسته میلاد حضرت امام رضا(ع) برگزار شد، مراسم جشن و سروری با مداحی و مولودی خوانی مادحان و ذاکران اهل بیت (ع) اصغر آقایی و محمد تویه درواری در محل سالن همایش های این اردوگاه برپا شد.

در ادامه به مناسبت گرامی داشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران 8 سال دفاع و حماسه دکتر منوچهر قلی پور، مهندس ابراهیم حسین پور ، محمدرضا محمدی، نوروزعلی بیاری و اصغر آقایی از ایثارگران دفاع مقدس درس های عبرت آموز و خاطرات زیبایی از دلاورمردی ها و جانفشانی های رزمندگان ارائه کردند.