اخبار و رویدادها: انتصاب دکتر رمضانی به سمت معاون دانشجویی دانشگاه

انتصاب دکتر رمضانی به سمت معاون دانشجویی دانشگاه
سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۱- ۰۹:۱۴:۰۲

انتصاب دکتر رمضانی به سمت معاون دانشجویی دانشگاه

طی حکمی از سوی دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود دکتر رمضان رمضانی اومالی استادیار دانشکده علوم زمین با حفظ پست سازمانی به سمت معاون دانشجویی این دانشگاه منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است: نظر به مراتب تعهد، توانمندی و تجربیات ارزشمند علمی و اجرایی جنابعالی در حوزه های مدیریتی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان معاون دانشجویی دانشگاه منصوب می‌گردید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و عنایت به اصول والای انقلاب اسلامی و در سایه صداقت، تلاش، همدلی و همفکری با همکاران محترم آن حوزه در انجام امور محوله موفق و منشاء خیر و خدمات شایسته واقع گردید.

پیش از این دکتر حسین نیکوفرد استادیار دانشکده شیمی این سمت را برعهده داشت که دکتر مرادزاده ضمن تقدیر و تشکر از خدمات صادقانه و زحمات ارزنده وی در مدت تصدی مسئولیت معاونت دانشجویی، با استعفای او موافقت کرد.

لازم به ذکر است دکتر رمضانی مدیریت امور پژوهشی دانشگاه را بر عهده داشت که چندی پیش دکتر حسین مروی به جای وی منصوب شد.