اخبار و رویدادها: انتصاب دکتر حسین مروی به سمت مدیریت امور پژوهشی دانشگاه

انتصاب دکتر حسین مروی به سمت مدیریت امور پژوهشی دانشگاه
دوشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۱- ۱۵:۲۷:۱۰

انتصاب دکتر حسین مروی به سمت مدیریت امور پژوهشی دانشگاه

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود طی حکمی دکتر حسین مروی را به سمت مدیر امور پژوهشی این دانشگاه منصوب نمود.

دکتر علی مرادزاده ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ارزنده و تلاش های مجدانه دکتر رمضان رمضانی اومالی در مدت تصدی مسئولیت مدیریت امور پژوهشی دانشگاه، دکتر حسین مروی عضو هیأت علمی دانشکده برق و رباتیک را در این پست جایگزین نمود.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با اشاره به دوران پربار مدیریت دکتر رمضانی در مدیریت امور پژوهشی تاکید کرد: دقت، امانت داری، پشتکار، نظم و سازمان پذیری رمضانی سرمایه ارزشمندی برای ادامه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی محسوب می شود.

مرادزاده طی این حکم دکتر حسین مروی را به مدت دو سال با حفظ پست سازمانی به سمت مدیر امور پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود منصوب نموده و این حکم را ابلاغ کرد.

وی از دکتر مروی خواست با استعانت از خداوند متعال و عنایت به اصول والای انقلاب اسلامی و در سایه صداقت، تلاش، همدلی و همفکری با همکاران حوزه پژوهشی، زمینه رشد و ارتقای امور پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود را فراهم آورده و منشأ خیر و خدمات شایسته باشد.