اخبار و رویدادها: اعلام اسامی دانشجویان واجد شرایط خوابگاه خودگردان سال 91

اعلام اسامی دانشجویان واجد شرایط خوابگاه خودگردان سال 91
یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۱- ۱۴:۴۴:۱۲

لیست اسامی دانشجویان واجد شرایط دریافت خوابگاه خودگردان برادران سال تحصیلی 91

اطلاعیه و لیست اسامی دانشجویان واجد شرایط خوابگاه خودگردان برادران سال تحصیلی 91

لیست دانشجویان واجد شرایط دریافت خوابگاه خودگردان به شرح پیوست می باشد.

توضیحات :

1.     مبلغ اجاره بهای خوابگاه خودگردان 7000000 ریال میباشد که دانشجویان ذیل میبایست به حساب 2923073488 به نام اجاره بهای خوابگاه واریز و فایل اسکن شده فیش اجاره را از طریق سیستم معاونت دانشجویی ارسال نماید ضمنا ارائه اصل فیش هنگام دریافت فرم اسکان خوابگاه الزامیست.

*.در صورت عدم ارائه اصل فیش خوابگاه واگذار نخواهد شد.

2. مهلت انتخاب اتاق و ارسال فیش از تاریخ             تا تاریخ            می باشد.

3. عدم واریز مبلغ اجاره بها در تاریخ اعلام شده به منزله انصراف دانشجو از خوابگاه خودگردان بوده و فرد دیگری جایگزین خواهد شد.

4. نحوه انتخاب اتاق از طریق سامانه خدمات الکترونیک معاون دانشجویی طبق مراحل ذیل باید انجام پذیرد.

الف) کلیک بر روی واژه درخواست خوابگاه

ب) انتخاب اتاق مورد نظر

ج) ارسال فایل اسکن شده فیش واریزی

5. مهلت تحویل اصل فیش واریزی به اداره امور خوابگاهها و دریافت فرم اسکان خوابگاه از تاریخ 1/7/91 لغایت 6/7/91 می باشد.

لیست دانشجویان واجد شرایط دریافت خوابگاه خودگردان خواهران  91 ( فایل پیوست زیر)