اخبار و رویدادها: اختتامیه طرح ضیافت اندیشه قرآنی اساتید دانشگاه ها برگزار شد.

اختتامیه طرح ضیافت اندیشه قرآنی اساتید دانشگاه ها برگزار شد.
پنج شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۱- ۲۲:۵۲:۵۵

اختتامیه طرح ضیافت اندیشه قرآنی اساتید دانشگاه ها برگزار شد.

اختتامیه طرح ضیافت اندیشه قرآنی اساتید دانشگاه ها که با آغاز ماه مبارک رمضان در دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز شده بود، پنج شنبه 12 مرداد در تالار دانشکده معدن این دانشگاه برگزار شد.

دکتر علی مراد زاده  رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود در این مراسم بعد از تشکر از دست اندر کاران برگزاری مراسم و اساتید شرکت کننده گفت: امیدواریم با بهره گیری از تجربه این دو سال اخیر در زمینه برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید، سال های آینده این طرح را با غنا و تنوع بیشتری برگزار نماییم.

حجت الاسلام ابوالفضل فندرسکی سرپرست دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز با اشاره به آیه « قُلْ هَلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَ الَّذِینَ لا یَعْلَمُونَ؛ آیا آنان که می‌دانند با آنان که نمی‌دانند برابرند؟» که قرآن کریم می فرماید: بین عالم و غیر عالم تساوی برقرار نیست گفت: ابزار شناخت به انسان داده شده و انسان باید از آن بهره بگیرد. چه بهتر که این بهره گیری در تمام عمر و در چنین محیط و چنین ماهی صورت پذیرد.

این مراسم با قرعه کشی حج عمره اساتید و ضیافت افطار به پایان رسید.