اخبار و رویدادها: آگهی پیشنهاد قیمت دوربین های مداربسته پردیس شماره2

آگهی پیشنهاد قیمت دوربین های مداربسته پردیس شماره2
دوشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۱- ۱۳:۱۲:۰۳

آگهی پیشنهاد قیمت دوربین های مداربسته پردیس شماره2

آگهی پیشنهاد قیمت تهیه و تامین تجهیزات، نصب و راه اندازی دوربین های مداربسته پردیس شماره2 دانشگاه صنعتی شاهرود

دانشگاه صنعتی شاهرود در نظر دارد نسبت به تهیه و تامین تجهیزات، نصب و راه اندازی سیستم دوربین مداربسته نظارتی و امنیتی (ip camera) فاز اول پردیس شماره 2 خود اقدام نماید.

لذا با توجه به مشخصات فنی و لیست کامل تجهیزات (LOM) ( فایل های پیوست ) مورد استفاده در فاز اول ، خواهشمند است پیشنهادات خود را در پاکت دربسته مهمور به مهر شرکت تا مورخ دوشنبه 16/5/91 به آدرس شاهرود بلوار دانشگاه مدیریت حراست دانشگاه صنعتی شاهرود ارسال نمایید.

لازم به ذکر است دانشگاه در رد یا انتخاب هریک یا بخشی از پیشنهادات مختار است لذا با توجه به ارزیابی مالی و فنی پیشنهادات واصله نسبت به انجام مراحل بعدی (ارزیابی کیفی و فنی و صلاحیت عمومی) اقدام به عمل می آورد.

ضمناً متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری با شماره تلفن (10خط) 44048446(شرکت ناتل صنعت) یا 09123079565(دکتر ابری) مشاور دانشگاه صنعتی شاهرود تماس حاصل نمایند.

مدیریت حراست دانشگاه