اخبار و رویدادها: برنامه های ماه رمضان در هیأت رایة البصیرة اساتید دانشگاه های شاهرود

برنامه های ماه رمضان در هیأت رایة البصیرة اساتید دانشگاه های شاهرود
دوشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۱- ۱۲:۱۶:۱۷

برنامه های ماه رمضان در هیأت رایة البصیرة اساتید دانشگاه های شاهرود

هیأت رایة البصیرة مراسم پرفیض احیاء شب های قدر را در مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می کند.

دکتر حمید حسن پور رئیس این هیأت در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: این هیأت نزدیک به دو سال است که فعالیت خود را با جلسات هفتگی قرآن و تفسیر آغاز نموده است.

وی گفت: این هیأت به درخواست اساتید دانشگاه های شهرستان شاهرود ایجاد شده و بازدید از مراکزی همچون خانه سالمندان، معلولین و ... و کمک های خیریه به این مراکز و خانواده های کم بضاعت، دعوت از سخنرانان و شخصیت های مذهبی و ... در برنامه های اجرایی این هیأت قرار دارد.

گفتنی است جلسات تفسیر این هیأت را امام جمعه شاهرود حجت الاسلام ترابی بر عهده دارد که روزهای یکشنبه در مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود و در شب های ماه مبارک به ضیافت افطار ختم می شود.