اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود و نمایش مظلومیت مردم کردستان در دفاع مقدس

دانشگاه صنعتی شاهرود و نمایش مظلومیت مردم کردستان در دفاع مقدس
سه شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۱- ۱۰:۲۸:۵۶

شب گذشته فیلم سینمایی شور شیرین در جمع دانشجویان شرکت کننده در ضیافت اندیشه قرآنی دانشگاه صنعتی شاهرود به نمایش گذاشته شد.

شور شیرین روایت زندگی شهید کاوه است و تلاش می کند مظلومیت مردم کردستان را به تصویر بکشد.در شور شیرین همچنین گوشه ای از رشادت های شهید کاوه به تصویر کشیده شده و تلاش بر این بوده با وفاداری به حقایق، بخشی از وقایع منطقه کردستان را در برهه ای مشخص بیان کند.

دانشجویان بعد از اکران فیلم با اعلام رضایت از پخش آن گفتند: حضور در این محفل معنوی و ماه نورانی و آماده بودن دل ها برای پذیرش حقایق، صحنه های این فیلم را در ذهن ما که اکثرا جنگ را در فیلم های سینمایی و تلویزیونی دیده ایم باور پذیرتر کرد. ما به الگوهایی چون شهید کاوه نیاز داریم تا کشوری را که امثال شهید کاوه با چنین سختی هایی به دست ما به امانت سپرده اند با سلامت و امنیت به دست نسل بعد بسپاریم تا از روی این شهید و دیگر شهدای دفاع مقدس شرمنده نباشیم.

این فیلم در میان استقبال زیاد دانشجویان اکران شد.