اخبار و رویدادها: برگزاری آزمون دومین دوره مسابقات قرآنی کارکنان مرحله درون دانشگاهی

برگزاری آزمون دومین دوره مسابقات قرآنی کارکنان مرحله درون دانشگاهی
سه شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۱- ۱۳:۱۸:۰۶

صبح امروز مرحله درون دانشگاهی مفاهیم قرآن و زندگی 14 معصوم (ع) همزمان با سراسر کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و دانشگاه های کشور در راستای ترویج فرهنگ غنی قرآنی کریم، مسابقات قرآنی کارکنان دانشگاه ها را برگزار نموده اند. این مسابقات شامل سه بخش پژوهشی شامل مقالات قرآن و عترت، بخش کتبی شامل مفاهیم قرآنی و زندگانی 14 معصوم ، بخش شفاهی شامل قرائت تحقیق و ترتیل، حفظ  کل ،5 جزء، 10جزء، 20جزء  قرآن کریماست.در مرحله  اول کارمندان دانشگاه  صنعتی شاهرود نیز همزمان با کارکنان دانشگاه های سراسر کشور در آزمون مفاهیم قرآن و زندگی 14 معصوم (ع ) شرکت نمودند و در روزهای آینده شرکت کنندگان در بخش شفاهی به رقابت خواهند پرداخت .