اخبار و رویدادها: یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر در دانشگاه بیرجند به پایان رسید.

یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر در دانشگاه بیرجند به پایان رسید.
شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۱- ۱۰:۱۰:۲۷

یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه ها که از 15 تیر در دانشگاه بیرجند آغاز شده بود روز گذشته 23 تیر با اعلام نتایج به پایان رسید.

معصومه ناظمی سرپرست کل مسابقات گفت: تیم بسکتبال دانشگاه صنعتی شاهرود مقام پنجم این رقابت ها را کسب کرد. این تیم به سرپرستی زهرا نوروزی و مربیگری زهره سعیدی برای اولین بار در المپیاد به این مقام دست یافته است. لازم به ذکر است که فاطمه نیکو ن‍ژاد مقام دوم پرتاب آزاد را دراین مسابقات از آن خود کرد.

تیم بدمینتون دانشگاه صنعتی مقام هفتم را بدست آورد و تیم شنا به مقام دوازدهم در بین بیش از 20 تیم دست یافت.

این مسابقات در سالن فجر و مجموعه آبی میلاد دانشگاه بیرجند و سالن شرکت گاز و پیست آزادی شهر بیرجند برگزار گردید.