اخبار و رویدادها: والیبال صنعتی شریف درالمپیادورزشی دانشگاه ارومیه مغلوب صنعتی شاهرودشد

والیبال صنعتی شریف درالمپیادورزشی دانشگاه ارومیه مغلوب صنعتی شاهرودشد
شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۱- ۱۰:۰۲:۴۷

یازدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های سراسر کشور از 21 تیر در دانشگاه ارومیه آغاز شده است.

دکتر علی حسنی مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه ورزشی دانشگاه صنعتی شاهرود با اعلام این خبر طی گفتگوی تلفنی با خبرنگار روابط عمومی ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری مسابقات گفت: تیم هندبال دانشگاه با پیروزی بر تیم امام جواد یزد و گیلان، امروز با اصفهان مسابقه دارد و تیم والیبال نیز تیم صنعتی شریف را 3 بر صفر و تیم همدان را 3 بر یک شکست داده و امروز با تیم سیستان و بلوچستان مسابقه دارد.

وی همچنین افزود: در هر رشته 16 تیم شرکت کرده اند که تیم بدمینتون با وجود شروع خوب در آغازین روز این مسابقات و شکست 3 بر یک دانشگاه بوعلی سینای همدان، اکنون برای مقام پنجم یا ششمی رقابت می کند.

لازم به ذکر است تیم های کشتی و شنای دانشگاه صنعتی شاهرود امروز به این مسابقات اعزام می شوند.