اخبار و رویدادها: برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۱- ۰۸:۴۰:۰۲

برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود 14 تیر در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار گردید.

دکتر علی مراد زاده رئیس دانشگاه به مناسبت این جشن در بین دانشجویان حضور یافت و با ابراز شادمانی از تقارن این مراسم با جشن نیمه شعبان گفت: گذاشتن نام فارغ التحصیلی بر این جشن صحیح نمی باشد ما هیچ وقت از تحصیل علم و دانش فارغ نمی شویم بهتر است بگوییم جشن دانش آموختگی .

وی در ادامه چند نکته را به دانش آموختگان توصیه کرد: کاری که به شما واگذار می شود به درستی انجام دهید، اخلاق حرفه ای را سرلوحه کار خود قرار دهید ، اصل را خدمت به کشور اسلامی قرار دهید، هر جایی رفتید الگو باشید و از خود نام نیک به جا بگذارید و از همه مهم تر احترام به پیشکسوتان، ‌اساتید، معلمان و پدر و مادر را هرگز فراموش نکنید.

دکتر مراد زاده برای این دانش آموختگان به مناسبت تقارن عید نیمه شعبان با جشن فارغ التحصیلی هدیه نقدی در نظر گرفت.