اخبار و رویدادها: لباس مخصوص افراد فراموشکار اختراع شد.

لباس مخصوص افراد فراموشکار اختراع شد.
شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۱- ۰۸:۰۴:۲۵

لباس مخصوص افراد فراموشکار اختراع شد.

لباس مخصوص افراد فراموشکار توسط علی اصغر عرب دانشجوی ارشد برق کنترل دانشگاه صنعتی شاهرود اختراع شد.

مشکل خیلی از مردم خصوصا افراد فراموشکار و کم حواس این است که معمولا فراموش می کنند وسایل خود را کجا می گذارند. راه حل این است که به آنها یاد آوری کنند. کاربرد این اختراع این است که به آنها یادآوری می کند و به محض اینکه وسیله ای را جا بگذارند و مقداری از آن دور شوند به آنها هشدار می دهد که مثلا کیف یا کلید خود را فراموش کرده اند.

نحوه کار این لباس به این صورت است که یک قطعه الکترونیکی هوشمند که گیرنده اصلی می باشد بر روی لباس نصب و فرستنده های کوچکی که حتی به صورت برچسب نیز می توانند باشند را بر روی تمامی وسایل مهم مانند موبایل، کیف، پول، کلید و ... نصب می شود که در صورت فراموشی و دور شدن شخص از وسایلی که فرستنده روی آن نصب شده قطعه ای که بر روی لباس فرد است به صورت صوتی ( با ذکر نام ) و در صورت لزوم به صورت لرزشی به شخص اطلاع می دهد که وسیله ای را فراموش کرده و از آن دور شده است.

لازم به ذکر است این اختراع به شماره ثبت 73252 در تاریخ 13/10/1390 در سازمان اختراعات به ثبت رسیده است.