اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقات شنای جوانان در استخر نشاط دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری مسابقات شنای جوانان در استخر نشاط دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۱- ۰۹:۰۲:۱۰

هیات شنا،شیرجه و واترپلو شهرستان شاهرود به مناسبت میلاد باسعادت حضرت ولی عصر(عج) مسابقات شنای جوانان این شهرستان را روز جمعه 16 تیر 91 در استخر نشاط دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می کند.

این مسابقات در 50 متر کرال سینه، کرال پشت، قورباغه و پروانه؛100 متر کرال سینه و قورباغه، 100 متر مختلط انفرادی، ساعت 8 صبح روز جمعه 16 تیر در دو رده سنی 18 تا 23 سال و 24 تا 29 سال برگزار می گردد.داشتن کارت بیمه ورزشی برای شرکت در مسابقات الزامی است و افرادی که در موعد مقرر ثبت نام ننمایند حق شرکت در مسابقات را نخواهند داشت.

لازم به ذکر است ثبت نام علاقه مندان به شرکت در این مسابقات حداکثر تا روز چهارشنبه 14 تیر 91 روزهای فرد در استخر سرپوشیده فجر ساعت 16 الی 19 صورت خواهد گرفت.