اخبار و رویدادها: برگزاری دومین جلسه مجمع عمومی کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری دومین جلسه مجمع عمومی کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۱- ۱۳:۴۷:۲۴

دومین جلسه مجمع عمومی موسسه فرهنگی رفاهی کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود با هدف ارائه گزارش عملکرد موسسه در سال گذشته به اعضا برگزار شد.

در این جلسه گزارش کاملی از عملکرد موسسه در زمینه خدمات ارائه شده در سال 90 از جمله طرح بیمه تکمیلی درمان ، کلاس های فوق برنامه تابستان، فروش کتاب و جزوه های گردشگری شهر شاهرود، مهد کودک پرنیان، تاسیس شرکت حمل و نقل و ... ارائه شد.

بحث اصلی جلسه حول محور بیمه تکمیلی درمان مطرح بود. گزارش کامل این طرح توسط احمد خدابخشیان نایب رئیس هیأت مدیره قرائت شد و به سوالات و ابهامات موجود در اجرای این طرح که در ذهن اعضا وجود داشت پاسخ داده شد.سپس گزارش بازرس قانونی توسط رضا افتخاری بازرش موسسه قرائت شد.

در این جلسه انتخابات بازرس قانونی موسسه در سال جدید نیز برگزار گردید و برابر آراء اعضا، رضا افتخاری برای دومین سال متوالی بازرس موسسه شد. در پایان جلسه با موافقت اعضا افزایش حدود 20 درصدی حق تعرفه بیمه مورد تایید قرار گرفت.