اخبار و رویدادها: نشست صمیمی رئیس دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت با پرسنل این دانشکده

نشست صمیمی رئیس دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت با پرسنل این دانشکده
دوشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۱- ۰۸:۲۸:۰۸

با پایان یافتن نیمسال دوم سال تحصیلی 91-90، نشست صمیمی رئیس دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت با حضور اعضاء هیأت علمی و کارکنان این دانشکده برگزار شد.

در این نشست که 5 تیرماه در دفتر ریاست دنشکده برپا شد دکتر بزرگمهر اشرفی رئیس دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت با اشاره به پایان یافتن سال تحصیلی 91-90 از تلاش های اعضاء هیأت علمی و کارکنان این دانشکده تقدیر و تشکر نمود.

وی گفت: بدون شک دستیابی به اهداف هر سازمان، تقویت روحیه کارجمعی آن سازمان است و تمامی پرسنل این دانشکده نهایت سعی خود را در انجام بهینه امور انجام می دهند.

دکتر اشرفی افزود: اگر قصد هر کاری تقرب به خداوند باشد و بدانیم که هر کاری می کنیم از نظر پرورگار مخفی نمی ماند همه کارها را به بهترین شرایط انجام می دهیم و مطمئن هستیم اجر و پاداش آن نزد خداوند متعال محفوظ می ماند.

در ادامه این نشست راهکارهای آموزشی، علمی و فرهنگی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.