اخبار و رویدادها: مسابقات قرآنی کارکنان دانشگاه های کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود

مسابقات قرآنی کارکنان دانشگاه های کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۱- ۰۸:۰۸:۳۱

مسابقات قرآنی کارکنان دانشگاه های کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود

دومین دوره مسابقات قرآنی کارکنان دانشگاه های سراسر کشور به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود 3 الی 5 شهریور 91 در این دانشگاه برگزار می گردد

این مسابقات شامل سه بخش است. بخش پژوهشی شامل مقالات قرآن و عترت، بخش کتبی شامل مفاهیم قرآنی و زندگانی 14 معصوم ، بخش شفاهی شامل تحقیق، ترتیل، حفظ ( کل ، 5 جزء، 10جزء، 20جزء ).

لازم به ذکر است مرحله دانشگاهی این مسابقات 24 تیر لغایت 5 مرداد در دانشگاه ها برگزار می گردد و رتبه های برتر به مرحله کشوری که دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد، راه خواهند یافت.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://qoran.shahroodut.ac.ir/مراجعه، یا با ایمیل qoran@shahroodut.ac.ir و شماره تلفن های 3390253-0273، 3394518 دبیرخانه مسابقات به نشانی شاهرود، بلوار دانشگاه، دانشگاه صنعتی شاهرود، معاونت فرهنگی ،اجتماعی تماس حاصل نمایند.