اخبار و رویدادها: مسابقات برنامه نویسیACM در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

مسابقات برنامه نویسیACM در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد
دوشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۱- ۰۸:۰۳:۴۵

مسابقات برنامه نویسی ACM منطقه شمال شرق کشور، 8 تیر 91 در پردیس فنی مهندسی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

ابوالفضل سر کرده ای دبیر برگزاری مسابقات گفت: این مسابقات مطابق قوانین مسابقات ACM کشوری به زبان انگلیسی و با 8 تا 10 سوال برگزار می شود. شرکت کنندگان با پاسخ به هر سوال به رنگ سوال مورد نظر بادکنک دریافت می کنند و کسانی که بادکنک بیشتری دریافت کنند یعنی تعداد سوال بیشتری را پاسخ دهند امکان موفقیت بیشتری خواهند داشت.

وی افزود پارسال این مسابقات با 20 تیم برگزار شد ولی امسال با 30 تیم که از دانشگاه های مختلف از جمله دانشگاه دامغان و دانشگاه مازندران حضور داشتند پرشور تر از سال گذشته برگزار خواهد شد.

وی در پایان گفت به تیم های اول تا سوم جوایز نقدی و به تیم های چهارم تا دهم جوایز ارزنده دیگری اهدا خواهد شد.