اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقه فوتسال بین تیمهای دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه سهند

برگزاری مسابقه فوتسال بین تیمهای دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه سهند
دوشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۱- ۰۸:۰۲:۱۰

برگزاری مسابقه فوتسال بین تیمهای دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه سهند

مسابقه دوستانه فوتسال بین تیم های کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه صنعتی سهند تبریز چهارشنبه 7تیر ساعت18 در سالن ورزشی مجموعه ورزشی دانشگاه سهند تبریز برگزارشد.

در این مسابقه دوستانه که در حاشیه اردوی سیاحتی کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود در تبریز برگزار شد تیم دانشگاه صنعتی شاهرود 8 بر 2 برتیم سهند تبریز فائق آمد. سرپرست تیم دانشگاه صنعتی شاهرود ناصر کرمی و اعضای تیم محمد دهقان، محمد تویه درباری، حسن اعظمی، علی اکبر عالمی،‌و مهدی آسا گلسرخی بودند.

شایان ذکر است گل های این مسابقه دوستانه توسط محمد تویه درواری 3گل، حسن اعظمی 2گل ، علی اکبر عالمی 2 گل و مهدی آسا گل سرخی 1 گل ، به تیم دانشگاه صنعتی سهند تبریز زده شد.