اخبار و رویدادها: مهران رنجبر دانشجوی کارشناسی اکتشاف معدن برگزیده جشنواره شعر انتظار شد

مهران رنجبر دانشجوی کارشناسی اکتشاف معدن برگزیده جشنواره شعر انتظار شد
شنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۱- ۱۴:۲۲:۱۶

مهران رنجبر دانشجوی کارشناسی اکتشاف معدن دانشگاه صنعتی شاهرود برگزیده جشنواره شعر انتظار به مرحله استانی این مسابقات که پنجشنبه 15 تیر در مهدیشهر برگزار می شود، راه یافت.

رنجبر دبیر کانون شهید آوینی دفتر نهاد و عضو شورای مرکزی کانون هنرهای تجسمی اداره کل امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود، در مرحله شهرستان جشنواره شعر انتظار استان برگزیده و به مرحله استانی راه یافت .

وی عضو فعال انجمن شعر و ادب اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضو انجمن ادبیات حوزه هنری، مدرس ادبیات و کارگاه شعر کانون شهید آوینی و کارگاه تصویر برداری می باشد. سال 88 مقام سوم شعر طنز استان و مقام سوم مسابقات کنگره شعر عاشورایی مازندران را هم از آن خود کرده است .