اخبار و رویدادها: دومین دوره مسابقات برنامه نویسیACMشمال شرق کشور دردانشگاه صنعتی شاهرود

دومین دوره مسابقات برنامه نویسیACMشمال شرق کشور دردانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۵ تیر ۱۳۹۱- ۱۵:۳۶:۴۱

ثبت نام دومین دوره مسابقات برنامه نویسی ACM منطقه شمال شرق کشور از 28 خرداد 91 آغاز و تا 5 تیر 91 در دانشگاه صنعتی شاهرود ادامه خواهد داشت .

این مسابقات ساعت 10 صبح هشتم تیرماه جاری در پردیس مهندسی و فناوری های نوین دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود و تیم های دانشگاه های استان های سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، مازندران و گلستان  به رقابت خواهند پرداخت.

توزیع کارت شرکت کنندگان در این دوره مسابقات ساعت 8:30 روز 8 تیر انجام خواهد شد و نمایندگان هر تیم باید در جلسه توجیهی که ساعت 9 صبح برگزار می شود شرکت نمایند. مراسم اختتامیه این مسابقات ساعت 18 همان روز برگزار خواهد شد و از تیم های برتر تقدیر خواهد شد .

لازم به ذکر است جوایز تیم های اول تا سوم به ترتیب شش میلیون ریال،چهارمیلیون و پانصد هزار ریال و سه میلیون ریال خواهد بود و به تیم های چهارم تا دهم نیز جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.