اخبار و رویدادها: نتیجه نقل و انتقالات امسال دانشجویان نیمه اول تیرماه اعلام می شود.

نتیجه نقل و انتقالات امسال دانشجویان نیمه اول تیرماه اعلام می شود.
سه شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۱- ۰۹:۱۰:۳۸

نتیجه نقل و انتقالات امسال دانشجویان نیمه اول تیرماه اعلام می شود.

دکتر هادی قربانی مدیر کل امور آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: نتیجه اولیه نقل و انتقالات دانشجویان نیمه اول تیر ماه و نتیجه نهایی توسط دانشگاه مقصد تا ده شهریور اعلام می شود.

مدیر کل امور آموزشی دانشگاه با اشاره به این که ثبت نام نقل و انتقالات در سایت وزارت علوم انجام می شود و موارد برای بررسی اطلاعات به دانشگاه ارجاع داده می شود افزود: سال های گذشته انتقال به مدت یک ترم انجام می شد و دانشجویان باید برای ترم بعد مجددا درخواست انتقال می دادند ولی از امسال این نقل و انتقالات یکساله شده و تصمیمات لازم برای انتقال دانشجویان در تابستان انجام  می شود.

دکتر هادی قربانی با بیان این که در سال های اخیر امور آموزشی این دانشگاه با وجود مشکلات زیادی که برای بخش آموزشی این دانشگاه بوجود می آید با در خواست انتقال 100 درصد دانشجویان واجد شرایط موافقت کرده گفت : هر یک از دانشجویان که حائز شرایط لازم بوده و با درخواست انتقالش موافقت نشده می تواند برای پیگیری به بخش آموزش این دانشگاه مراجعه نماید .