اخبار و رویدادها: حلقه صالحین کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

حلقه صالحین کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.
پنج شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۱- ۱۲:۱۰:۴۹

حلقه صالحین پایگاه مقاومت ظفر دانشگاه صنعتی شاهرود وی‍ژه کارکنان دانشگاه پنجشنبه 25 خرداد در امامزاده قطری برگزار شد.

ترابی مسئول بسیج پایگاه ظفر با اعلام این خبر گفت: کارکنان ساعت 7:30 صبح پنجشنبه عازم امامزاده قطری شدند و اولین کلاس حلقه های صالحین با محوریت اخلاق در خانواده و جامعه ،تفکر بسیجی و مسائل فرهنگی توسط محمد رضا عامریان رئیس گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی و حجت الاسلام معصومی امام جمعه بسطام تشکیل شد.

مسئول پایگاه بسیج ظفر بااشاره به این که حدود 70 نفر از کارکنان دانشگاه صنعتی در این حلقه شرکت داشتند افزود: کارکنان بعد از کلاس به صرف صبحانه و گشت و گذار در دل طبعیت پرداختند .

ترابی در پایان از حضور سرهنگ ابوترابی فرمانده سپاه در جمع کارکنان قدردانی کرد و خاطر نشان نمود گروهی از خواهران وبرادران بسیجی کارمند دانشگاه دوره های 36 ساعته سرگروهی حلقه های صالحین را با موفقیت پشت سر گذاشته اند و به زودی این حلقه ها با کیفیت و کمیت بهتری برگزار خواهد شد.

این برنامه با برپایی نماز جماعت ظهر و عصر به پایان رسید.