اخبار و رویدادها: نمایشگاه و فروشگاه دائمی کتاب در دانشگاه صنعتی شاهرود

نمایشگاه و فروشگاه دائمی کتاب در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۱- ۲۰:۲۴:۲۱

نمایشگاه و فروشگاه دائمی کتاب در دانشگاه صنعتی شاهرود

فروشگاه و نمایشگاه دائمی کتاب صدرا با بیش از 1800 عنوان کتاب ، جنب دانشکده علوم پایه دایر است.

نظارت مدیر این فروشگاه و نمایشگاه دائمی با بیان اینکه از اسفند 87 به صورت مستمر این نمایشگاه دائمی در دانشگاه صنعتی شاهرود برپاست، افزود: بیشتر کتب دانشگاهی مورد نیاز دانشجویان و کتب منتشر شده توسط انتشارات دانشگاه در این نمایشگاه موجود است.

وی در ادامه با اشاره به 40 درصد کاهش خرید کتاب در سال جدید گفت: هزینه بالای کتاب و حذف یارانه خرید کتاب برای دانشجویان باعث کپی برداری از کتاب ها توسط دانشجویان شده که موجب ضربه اقتصادی به بازار نشر کتاب می شود .

نظارت در پایان گفت: رایزنی هایی برای برقراری این فروشگاه و نمایشگاه دائمی در پردیس مهندسی فناوری های نوین انجام شده و در آینده این نمایشگاه برقرار خواهد شد.

لازم به ذکر است کتاب های انتشارات دانشگاه صنعتی شاهرود دراین نمایشگاه و فروشگاه با 30 درصد تخفیف در دسترس دانشجویان قرار می گیرد.