اخبار و رویدادها: 12000دانشجو امتحانات پایان ترم خود را دردانشگاه صنعتی شاهرود آغازکردند

12000دانشجو امتحانات پایان ترم خود را دردانشگاه صنعتی شاهرود آغازکردند
یکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۱- ۱۰:۳۲:۰۴

12000دانشجو امتحانات پایان ترم خود را دردانشگاه صنعتی شاهرود آغازکردند

دکتر هادی قربانی اعلام کرد: امتحانات پایان ترم این دانشگاه در همه رشته ها به صورت هماهنگ و با نظارت اداره کل آموزش از دیروز 20 خرداد آغاز شده و به مدت 2 هفته تا 5 تیر ادامه خواهد داشت.

مدیر کل امور آموزشی دانشگاه با بیان این مطلب که شروع امتحانات دانشگاه طوری برنامه ریزی می شود که قبل از کنکور سراسری به پایان برسد افزود: امتحانات دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد در سه پردیس مرکزی، کشاورزی بسطام و پردیس مهندسی و فناوری های نوین، صبح ها از ساعت 8:30 تا 10:30 و عصرها از ساعت 14:30 تا 16:30 و برخی امتحانات تحصیلات تکمیلی ساعت 10:30 تا 12:30 برگزار می شود.

وی همچنین خاطر نشان کرد محل برگزاری امتحانات یک هفته قبل از شروع امتحانات توسط اداره کل آموزش و واحد آموزش خود دانشکده از نظر امکانات سرمایشی و گرمایشی، نور و آرامش محیط، بررسی و نواقص آن مرتفع می گردد.

دکتر هادی قربانی در پایان برای دانشجویان موفقیت در این امتحانات را آرزو کرد.