اخبار و رویدادها: چاپ اولین کتاب تصنیفی در دانشگاه صنعتی شاهرود

چاپ اولین کتاب تصنیفی در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۱- ۰۹:۳۳:۳۸

چاپ اولین کتاب تصنیفی در دانشگاه صنعتی شاهرود

اولین کتاب تصنیفی دانشگاه صنعتی شاهرود با عنوان « آشنایی با پوچ سازهای چند جمله ای ها »به چاپ رسید.

دکتر اسماعیل سلیمانی رئیس مرکز چاپ و نشر دانشگاه با اعلام این خبر گفت: کتاب « آشنایی با پوچ سازهای چند جمله ای ها » نوشته دکتر ابراهیم هاشمی دانشیار دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود در تیراژ 2000 نسخه در سال 90 توسط انتشارات دانشگاه صنعتی به چاپ رسید و در نمایشگاه بین المللی کتاب با استقبال دانشگاهیان روبرو شد.

وی با اشاره به اینکه تصنیف کتاب بالاتر از تالیف است، گفت: تصنیف مجموعه ای است که پیام اصلی آن بر اساس دیدگاه ها و نو آوری های علمی نویسنده یا نویسندگان و همراه با تحلیل یا نقد دیدگاه های دیگران در یک موضوع مشخص می باشد، به گونه ای که حداقل یک سوم کتاب را دیدگاه های جدید نویسنده یا نویسندگان تشکیل می دهد، هر چند که ممکن است آنها را قبلا در مقالات خود منتشر کرده باشد.

رئیس مرکز چاپ و نشر دانشگاه صنعتی وعده داد این کتاب تا یک ماه دیگر در  بازار نشر سراسر کشور توزیع و در دسترس عموم دانشگاهیان قرار گیرد.