اخبار و رویدادها: امام جمعه شاهرود در جمع دانشجویان معتکف از اخلاق در قرآن سخن گفت.

امام جمعه شاهرود در جمع دانشجویان معتکف از اخلاق در قرآن سخن گفت.
چهارشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۱- ۱۱:۳۷:۴۹

امام جمعه شاهرود در جمع دانشجویان معتکف از اخلاق در قرآن سخن گفت.

حجة الاسلام والمسلمین محمود ترابی امام جمعه شاهرود روز گذشته در جمع دانشجویان دختر معتکف دانشگاه های شهرستان، در مسجد بقیه الله(عج) دانشگاه علوم پزشکی درباره ویژگی های اخلاقی قرآنی صحبت کرد.

وی با بیان اینکه ریشه اخلاق محبت علی (ع) است گفت: خدامحوری بالاترین دستگیره خداوند متعال است و شخص معتکف باید ظرفیت خدا محوری خود را بالا ببرد و محوریت موضع گیری هایش خدا بشود.

امام جمعه شاهرود در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه سه جرم اصلی در کره زمین که شالوده گناهان دیگر است حرص، حسد و تکبر است افزود: حضرت آدم از بهشت به خاطر حرص به خوردن میوه ممنوعه بیرون شد. شیطان به دلیل تکبر و عرض اندام در مقابل خداوند از درگاه خدا رانده شد و حسد باعث برادرکشی در این کره خاکی شد، پس بر معتکفین است این سه رذیله اخلاقی را در این ایام از خود دور نمایند و به دور ماندن از آن ها پایبند باشند.

حجة الاسلام ترابی در پایان به سوالات دانشجویان معتکف در زمینه اخلاق و ازدواج پاسخ داد.